EviCare Logo

Aantoonbaar Beter

Aantoonbaar Beter is hét keurmerk voor zorgverleners in de complementaire zorg die Practice based Evidence werken. Werk je met EviCare, dan kom je hiervoor in aanmerking.

Aantoonbaar Beter

Voor professionals die kiezen voor het leveren van aantoonbaar betere zorg.
Aantoonbaar Beter Keurmerk

Het initiatief ‘Aantoonbaar Beter’ wil Practice based Evidence werken onder zorgverleners bevorderen. Zij zijn van mening dat het binnen de gezondheidszorg belangrijk is cliënten te behandelen op basis van effectiviteit en dat deze effectiviteit inzichtelijk moet zijn voor patiënten en cliënten. Hierdoor is het mogelijk om op individuele basis effectief te behandelen en daarmee aantoonbaar betere resultaten te behalen.

Kies je voor EviCare als elektronisch cliëntendossier, dan kom je automatisch in aanmerking voor dit keurmerk en mag je dit logo plaatsen op je website met een link naar www.aantoonbaar-beter.nl.

Jouw cliënten kunnen dan zien dat ze te maken hebben met een professionele zorgverlener, die de behandeling afstemt op de individuele hulpvraag. Een duidelijk onderscheidend vermogen als het gaat om jouw professionaliteit.

Therapeutenkaart.nl

Extra gratis reclame voor jouw praktijk.

Therapeutenkaart.nl is een website waar je als zorgverlener, werkend met EviCare, gratis op vermeldt kan worden. Therapeutenkaart.nl helpt cliënten een goede therapeut te vinden. Een therapeut die Practice based Evidence werkt en hiermee de cliënt inzicht geeft in de effectiviteit van de behandeling. Dit is gratis reclame voor je praktijk met onderscheidend vermogen.

Therapeutenkaart.nl Logo

Ervaar de vele mogelijkheden die EviCare heeft

Samen tonen we de effectiviteit van onze behandelingen aan!
© 2021 Evicare Privacy statement Algemene voorwaarden Ontwikkeld door Infused
phoneenvelope