EviCare Logo

Geen lid van een samenwerkingspartner? Ontvang 25% introductiekorting op het basispakket!

Visie

EviCare is een initiatief dat is ontstaan vanuit beroepsorganisaties uit de complementaire zorg. Door verenigingen die op een bewuste wijze, samen met hun leden, als zorgverlener meer Practive based Evidence willen werken. Met elkaar willen we de kwaliteit en effectiviteit van de complementaire zorg aantonen en daarmee de Nederlandse gezondheidszorg stimuleren om samen te gaan werken. 

Streven naar de beste zorg

Samen rekenen we af met vooroordelen over complementaire zorg en tonen de toegevoegde waarde van onze zorg aan!

"Wij streven naar de hoogste kwaliteit van zorg. Wij willen onze gebruikers helpen zichzelf verder te ontwikkelen. Dit aan de hand van hun eigen resultaten en de feedback van eigen cliënten.

Daarnaast hebben wij ook als voorwaarde gesteld dat EviCare praktijkgemak moet opleveren. Minder administratieve handelingen, eenvoudig in het gebruik (ook voor digibeten) en bovenal met ruimte om op je eigen manier te blijven werken.

EviCare is ook een systeem van delen. Het delen van kennis en het samenwerken met beroepsorganisaties, zonder enig politiek gewin. Door ervaring en kennis over behandelingen te delen met anderen en onderzoek te verrichten kunnen we samen groeien. Zodat we onze cliënten de beste zorg kunnen bieden."

- Aldus de zes initiatiefnemende beroepsorganisaties.

Doe jij met ons mee?

Samen tillen we de complementaire zorg naar een hoger niveau!

Samen met beroepsverenigingen is EviCare gebouwd en wordt EviCare nu ter beschikking gesteld aan iedere andere vereniging, therapeuten en zorgverlener die graag Practice based Evidence wil gaan werken. 

Voor iedereen die trots is op zijn/haar werk en prioriteit stelt aan de kwaliteit van zijn of haar zorg. Voor zorgverleners die op objectieve wijze inzicht willen krijgen in de effectiviteit van hun behandelingen en graag willen leren van feedback van cliënten. Maar wel op een simpele en snelle manier, die voor iedereen te begrijpen is.
Voor iedereen uit de complementaire zorg die bereid is mee te werken aan professionalisering van de complementaire zorg en het op de kaart zetten van deze zorg.
Voor wie zich realiseert dat met ruim 1,5 miljoen gebruikers van de complementaire zorg er ook een groep van ruim 15 miljoen niet-gebruikers zijn. Mensen die twijfelen aan onze effectiviteit, simpelweg omdat we onvoldoende in staat zijn geweest onze effectiviteit aan te tonen.

Voor al deze verenigingen, therapeuten en andere zorgverleners uit de complementaire zorg is Evicare ontwikkeld. Sluit jij je ook bij ons aan?

Help ons samen de effectiviteit van onze zorg aan te tonen!

Mensen hebben recht op meer keuzemogelijkheden in de zorg.

Alle pagina's

© 2021 Evicare Privacy statement Algemene voorwaarden Ontwikkeld door Infused
phoneenvelope