EviCare Logo

EviCare

EviCare is de enige praktijksoftware in de complementaire zorg, waarmee de effectiviteit van behandelingen gemeten kan worden.

EviCare bevat veel praktische mogelijkheden die belangrijk zijn in ons werk als zorgverlener of therapeut. Ook bevat EviCare handigheden op het gebied van administratie en praktijkvoering, die ons werk makkelijker en efficiënter maken, waardoor we tijd besparen.

Het is een gezamenlijk initiatief, EviCare. Met elkaar willen we aantonen dat onze complementaire zorg effectief is, waardoor samenwerking met de reguliere gezondheidszorg verbetert en de complementaire zorg als een serieuze behandelmogelijkheid ingezet gaat worden. Dat betekent dat het niet een alternatief is voor de reguliere zorg, maar een volwaardige effectieve vorm van behandeling waar mensen resultaat van kunnen verwachten.

Sluit je bij ons aan en help de complementaire zorg te ontwikkelen door de effectiviteit aan te tonen!

Wat biedt EviCare?

Een tijdbesparende praktijkadministratie met de mogelijkheid om Practice based Evidence te werken.

Resultaatgerichte behandelingen

Bekijk de resultaten van je behandeling en stem je vervolgbehandeling hierop af.

Zinvolle feedback van jouw cliënt

Verbeter jezelf als therapeut door de feedback die cliënten jou geven.

Minder administratief werk

Automatiseer je volledige administratie en hou meer tijd over voor cliënten.

Simpel en praktisch

Ontwikkeld door therapeuten en zorgverleners, voor therapeuten en zorgverleners.

EviCare is uniek en niet te vergelijken met een administratie of boekhoudpakket.

EviCare is het elektronische praktijkdossier, speciaal ontwikkeld voor de complementaire zorg. Het bevat alles wat jij nodig hebt om makkelijk en professioneel te werken. Zoals je consultregistratie, agendabeheer, administratie en facturatie. EviCare ontzorgt door je administratie te verenvoudigen, maar biedt jou als therapeut bovenal de essentie van jouw vak: meer inzicht in jouw werk als therapeut!

EviCare vergelijkt jouw behandelingsresultaten. In je cliëntendossier zie je direct welke klachten/problemen bij jouw cliënt verbeterd zijn en welke nog niet. Hier kun je jouw behandeling op afstemmen. Gerichter en effectiever werken, geeft jouw cliënt vertrouwen in jouw behandeling.

EviCare helpt je ook groeien in jouw professie. Vanuit de rapportages krijg je inzicht in de effectiviteit van al jouw behandelingen. Je ziet direct waar jouw kracht en jouw verbeterpunten liggen. De aanvullende feedback van jouw cliënt helpt je je koers als professional te bepalen.

EviCare kan veel meer dan je verwacht!

Het is meer dan alleen een elektronisch praktijk dossier!
© 2020 Evicare Privacy statement Algemene voorwaarden Ontwikkeld door Infused
phoneenvelope