EviCare Logo

EviCare

EviCare is de enige praktijksoftware in de complementaire zorg, waarmee op correcte wijze de effectiviteit van behandelingen gemeten kan worden. Met EviCare zijn we nu eindelijk in staat de effectiviteit en kwaliteit van onze complementaire zorg aan te tonen en daarmee de complementaire zorg als gelijkwaardige zorg te integreren binnen de Nederlandse gezondheidszorg.

Om als therapeut met enthousiasme te werken met EviCare, zodat gezamelijk de effectiviteit en kwaliteit van de complementaire zorg aangetoond kan worden, is ervoor gezorgd dat EviCare tevens alles biedt op het gebied van praktijkadministratie, facturatie, consultregistratie en marketingondersteuning. Alles wat je nodig hebt om professioneel te werken, vind je in EviCare. Dat maakt jouw werk als therapeut makkelijker en efficiënter. Simpel gezegd: je bespaart veel administratieve tijd. Je zult verbaasd staan over de vele mogelijkheden die EviCare biedt.

Sluit je bij ons aan en help de complementaire zorg goed te integreren binnen de Nederlandse gezondheidszorg door de effectiviteit aan te tonen!

Wat biedt EviCare?

Een tijdbesparende praktijkadministratie met de mogelijkheid om Practice based Evidence te werken.

Resultaatgerichte behandelingen

Bekijk de resultaten van je behandeling en stem je vervolgbehandeling hierop af.

Minder administratief werk

Automatiseer je volledige administratie en hou meer tijd over voor cliënten.

Ondersteuning in de marketing

Ontvang gratis het Keurmerk 'Aantoonbaar Beter' en een vermelding op therapeutenkaart.nl

Laat je overtuigen

Klik op de video en zie wat EviCare te bieden heeft!

Simpel en praktisch

Ontwikkeld door therapeuten, voor therapeuten.

EviCare is uniek en niet te vergelijken met een standaard administratie- of boekhoudpakket. Het is een elektronisch cliëntendossier die helpt jou te laten zien dat jouw behandelingen effectief zijn.

EviCare vergelijkt jouw behandelingsresultaten. In je cliëntendossier zie je direct welke klachten/problemen bij jouw cliënt verbeterd zijn en welke nog niet. Hier kun je jouw behandeling op afstemmen. Gerichter en effectiever werken, geeft jouw cliënt vertrouwen in jouw behandeling.

 

EviCare helpt je ook groeien in jouw professie. Vanuit de rapportages krijg je inzicht in de effectiviteit van al jouw behandelingen. Je ziet direct waar jouw kracht en jouw verbeterpunten liggen. De aanvullende feedback van jouw cliënt helpt je je koers als professional te bepalen.

EviCare is als elektronische praktijkdossier goedgekeurd door KIWA en ontzorgt jou door je administratie te vereenvoudigen en vooral jou als therapeut de essentie van jouw vak te laten zien: meer inzicht in de effectiviteit en kwaliteit van jouw werk als therapeut!

EviCare kan veel meer dan je verwacht!

Het is meer dan alleen een elektronisch praktijk dossier!
© 2021 Evicare Privacy statement Algemene voorwaarden Ontwikkeld door Infused
phoneenvelope