EviCare Logo

Geen lid van een samenwerkingspartner? Ontvang 25% introductiekorting op het basispakket!

EviCare

EviCare is de enige praktijksoftware in de complementaire zorg, waarmee op correcte wijze de effectiviteit van behandelingen gemeten kan worden. Met EviCare zijn we nu eindelijk in staat de effectiviteit en kwaliteit van onze complementaire zorg aan te tonen en daarmee de complementaire zorg als gelijkwaardige zorg te integreren binnen de Nederlandse gezondheidszorg.

Om als therapeut met enthousiasme te werken met EviCare, zodat gezamelijk de effectiviteit en kwaliteit van de complementaire zorg aangetoond kan worden, is ervoor gezorgd dat EviCare tevens alles biedt op het gebied van praktijkadministratie, facturatie, consultregistratie en marketingondersteuning. Alles wat je nodig hebt om professioneel te werken, vind je in EviCare. Dat maakt jouw werk als therapeut makkelijker en efficiënter. Simpel gezegd: je bespaart veel administratieve tijd. Je zult verbaasd staan over de vele mogelijkheden die EviCare biedt.

Sluit je bij ons aan en help de complementaire zorg goed te integreren binnen de Nederlandse gezondheidszorg door de effectiviteit aan te tonen!

Wat biedt EviCare?

Een tijdbesparende praktijkadministratie met de mogelijkheid om Practice based Evidence te werken.

Resultaatgerichte behandelingen

Bekijk de resultaten van je behandeling en stem je vervolgbehandeling hierop af.

Minder administratief werk

Automatiseer je volledige administratie en hou meer tijd over voor cliënten.

Ondersteuning in de marketing

Ontvang gratis het Keurmerk 'Aantoonbaar Beter' en een vermelding op therapeutenkaart.nl

Laat je overtuigen

Klik op de video en zie wat EviCare te bieden heeft!

Simpel en praktisch

Ontwikkeld door therapeuten, voor therapeuten.

EviCare is uniek en niet te vergelijken met een standaard administratie- of boekhoudpakket.

Het is een initiatief welke afkomstig is uit de complementaire zorg. Gedragen wordt en ontwikkeld is door mensen die dagelijks te maken hebben met de discussies binnen de complemetaire zorg. Over effectiviteit, kwaliteit en gebrek aan waardering. Die niet langer langs de kant willen staan en slechts blijven roepen dat ze kwalitatief goede zorg leveren, maar dat nu ook gaan aantonen. Hun schouders eronder zetten en met elkaar samen werken om de Nederlandse burger meer keus te geven binnen de Nederlandse gezondheidszorg. 

Met elkaar hebben zij voor alle therapeuten in Nederland EviCare laten ontwikkelen. Meer dan 1,5 jaar gewerkt aan dit elektronische praktijkdossier en gezorgd dat dit systeem volledig afgestemd is op het werk van therapeuten. Zij hebben er alles aan gedaan om de beste oplossing te bedenken voor het dagelijks werken in de praktijk, waardoor zoveel mogelijk therapeuten prettig met EviCare kunnen werken. Zullen kiezen voor Practice based Evidence werken en zullen kiezen om met elkaar de complementaire zorg op de kaart te zetten. 

Zij hebben ervoor gezorgd dat EviCare uiteindelijk als elektronische praktijkdossier is goedgekeurd door KIWA en jou ontzorgt door niet alleen je administratie te vereenvoudigen, maar jou vooral als therapeut de essentie van jouw vak te laten zien: meer inzicht in de effectiviteit en kwaliteit van jouw werk als therapeut!

EviCare vergelijkt jouw behandelingsresultaten. In je cliëntendossier zie je direct welke klachten/problemen bij jouw cliënt verbeterd zijn en welke nog niet. Hier kun je jouw behandeling op afstemmen. Gerichter en effectiever werken, geeft jouw cliënt vertrouwen in jouw behandeling.

EviCare helpt je ook groeien in jouw professie. Vanuit de rapportages krijg je inzicht in de effectiviteit van al jouw behandelingen. Je ziet direct waar jouw kracht en jouw verbeterpunten liggen. De aanvullende feedback van jouw cliënt helpt je je koers als professional te bepalen.

EviCare kan veel meer dan je verwacht!

Het is meer dan alleen een elektronisch praktijk dossier!
© 2021 Evicare Privacy statement Algemene voorwaarden Ontwikkeld door Infused
phoneenvelope