EviCare Logo

Samenwerking

Het wordt tijd dat de complementaire gezondheidszorg laat zien wat ze kan. Wij zijn trots op het werk wat we doen en leveren een hoge kwaliteit aan zorg. Dit gaan we nu aantonen!

Met EviCare kunnen we vanaf nu iedere discussie over onze kwaliteit pareren met gedegen onderzoek. Complementaire zorg komt in de spotlights te staan en dat wordt tijd ook, want onze behandelingen doen kwalitatief niet onder voor de reguliere zorg. We lopen straks zelfs voor op de reguliere gezondheidszorg.

De betekenis van EviCare voor beroepsorganisaties

Toon de effectiviteit als beroepsorganisatie aan!

EviCare is zodanig gebouwd dat niet alleen de therapeut maar ook de beroepsorganisatie, als organisatie, de effectiviteit van de behandeling kan aantonen.

Binnen EviCare is het mogelijk om een aparte groep in te richten voor een beroepsorganisatie en daarmee de data van de leden bij elkaar te brengen. Dit is uiteraard geanonimiseerd, volledig versleuteld en voldoet aan alle hoogste veiligheidsnormen. Data zijn nooit terug te herleiden naar individuen als leden of cliënten. Hierover kunnen vervolgens rapportages verkregen worden, die de effectiviteit, kwaliteit en klanttevredenheid meten. Rapportages waarmee beroepsorganisaties de discussie over de kwaliteit van de door hun leden geboden zorg kunnen aantonen.

Bovendien is EviCare zodanig flexibel ontwikkeld dat ook vanuit de beroepsorganisatie specifieke elementen, behorende bij het vakgebied van hun leden, toegevoegd kunnen worden aan Evicare. M.a.w. EviCare kan worden aangepast/ingericht op basis van de behoefte van de leden van de beroepsorganisatie en past daardoor bij het profiel van iedere zorgverlener.

Iedere organisatie is welkom

Want samen staan we sterker

EviCare wil organisaties bij elkaar brengen. Stimuleren om met elkaar samen te werken, als het gaat om het aantonen van de effectiviteit van onze complementaire zorg en het bieden van holistische zorg.

We kunnen nog zoveel van elkaar leren. We kunnen samen groeien. Beter met elkaar samenwerken en elkaars sterke kanten ontdekken. Samenwerking maakt dat we straks onze cliënten echt holistische zorg kunnen bieden, omdat we met elkaar meer kunnen dan alleen.

Ben je een bestuurslid van een beroepsorganisatie, een opleidingsinstituut of andere aan de complementaire zorg gerelateerde organisatie en wil je ook graag helpen de complementaire zorg op de kaart te zetten? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. We overleggen graag wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Deze organisaties hebben zich al bij dit initiatief aangesloten

Neem contact op

Heb jij vragen of opmerkingen? Neem dan contact op!
© 2021 Evicare Privacy statement Algemene voorwaarden Ontwikkeld door Infused
phoneenvelopecross