EviCare Logo

Ervaringen

Wil jij weten hoe andere zorgverleners het werken met EviCare ervaren? Dat lees je hier!

EviCare is al twintig jaar in gebruik bij de specialisten van Care For Women. Door de jaren heen is EviCare verder ontwikkeld en zo is de nieuwste versie van EviCare ontstaan. In 2020 is EviCare ook live gegaan voor zorgverleners en therapeuten van andere beroepsverenigingen. 

Zij gingen je voor...

Lees hier de ervaringen van andere zorgverleners.
Caroline ervaring EviCare Caroline Brons Praktijk Brons

Omdat ik al 25 jaar werkzaam ben in de Farmacie en gewend ben aan digitale vastlegging en dossierbeheersing vond ik het een enorm gemis een soortgelijk systeem te ontberen in mijn eigen praktijk. Eigenlijk vond ik mijn werkwijze wel geordend maar niet professioneel naar buiten toe en extreem tijdrovend. Daar maakte ik met EviCare per direct een einde aan.

EviCare helpt mij mijn praktijk op zeer professionele manier te kunnen managen en naar buiten toe uit te dragen. Een fantastisch factureringssysteem en de vragenlijst-mogelijkheden waarbij je patiënten kan toetsen vooraf, maar die uitslagen ook meetbaar kan maken, samen met de dossieropbouw mogelijkheden, zijn excellent.

Ook het agenda systeem werkt perfect en de uitnodigingen naar de patiënt toe zien er zeer professioneel en verzorgd uit. Als laatste wil ik opmerken dat een groot deel je zelf kan inrichten zoals jij dat vindt passen in je praktijk.

Kortom, een geweldig systeem waar ik inmiddels in minder dan 4 maanden beslist al niet meer buiten kan. En heb je wat te vragen? Er zitten MENSEN achter en die staan altijd voor je klaar.

Caroline Brons
Praktijk Brons , voor Integrale Natuurgeneeskunde en Gezondheidszorg.
Almere.

Portretfoto Felice Visser Felice Visser Praktijk Veelkant

In mijn praktijk begeleid ik mensen die bewust of onbewust kampen met de gevolgen van PTSS. De symptomen die tijdens die holistische begeleiding volledig bloot komen te liggen, zijn zo beter te hanteren en het inzicht in het ontstaan hiervan draagt wezenlijk bij aan hun herstel.

Deze periode (lees: tijdens de coronacrisis) geeft het veranderde werk ruimte om sommige computerkwesties uit te pluizen. Ik ben 2 maanden geleden met wat anderen gestart met Evicare. In het begin een hoop gepuzzel, ook vanwege het pionier zijn.

Maar inmiddels begin ik de weg te vinden en ik merk dat het me ongelooflijk veel oplevert:

- meer inzicht in niet benoemde delen van het proces bij mijn cliënt, ook nu ik een stukje aangepaste online zorg verleen.
- betere afstemming met en door resultaatoverzichten beter inzicht in het proces voor ouders van cliëntjes
- ongelooflijk veel tijdsbesparing door de wijze van factureren die ik nu echt onder de knie heb
- ongelooflijk veel gemak van het overal veilig online beschikbaar hebben van het dossier, en de bevrijding van gesjouw en gestouw met dossiermappen en digitaal opgeslagen bestanden in de praktijk.
- de boekhoudkoppeling die nu alle uurtjes boekhouden overbodig maakt

Kortom, echt een aanrader!

Review Elvira Stam over EviCare Elvira Stam Care For Women
Ik ben ondertussen een aantal jaren werkzaam met EviCare. Een goed beveiligd systeem en erg gebruikersvriendelijk.

EviCare is een gemakkelijk te gebruiken programma: overzichtelijke agenda, duidelijke cliëntendossiers en facturatie mogelijkheden. En vanuit het programma kun je je cliënten met één druk op de knop vragenlijsten of bijvoorbeeld de factuur mailen. Bovendien kun je eenvoudig je eigen rapportages opstellen, waardoor evaluatie (zoals klanttevredenheid) mogelijk is. Nieuw is de koppeling naar een boekhoudprogramma, wat dus tijd én geld scheelt!

Elvira Stam
Care For Women specialiste

Catherine van Heest Catherine van Heest Care For Women

Care For Women werkt al jaren met plezier met EviCare.

Ruim 20 jaar geleden is de eerste versie van EviCare ontwikkeld speciaal voor de specialisten van Care For Women. Nu, zeven versies later is EviCare opnieuw gebouwd door 6 verschillende beroepsorganisaties. Helemaal nieuw, zodat alle moderne technieken erin verwerkt zijn en het goed beveiligd is.

Het programma is makkelijk te begrijpen, het werkt eenvoudig, is praktisch en het past bij de logica van therapeuten. Als je het programma gebruikt, dan merk je dat het gemaakt is door therapeuten en zorgverleners. Je merkt echt dat het programma al ruim 20 jaar praktijkervaring met zich meedraagt.

De combinatie van de verschillende mogelijkheden in EviCare vind ik erg onderscheidend. Je hebt een goed werkbaar elektronisch praktijkdossier, een administratiepakket en je kunt ook nog eens je eigen effectiviteit meten. Dit scheelt erg veel tijd en het houdt je scherp.

Eén vaste prijs voor het EviCare pakket

Meer consulten? De prijs blijft altijd gelijk!
© 2020 Evicare Privacy statement Algemene voorwaarden Ontwikkeld door Infused
phoneenvelope