EviCare Logo

Aanvragen

Meld je aan voor EviCare
EviCare is voor iedereen beschikbaar. Je kunt EviCare aanschaffen door het onderstaande formulier in te vullen.
Alvast bedankt. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking!

EviCare aanvraagformulier

Over de aanmeldprocedure
Om het proces zo makkelijk mogelijk te maken, leggen wij de stappen die je maakt hieronder kort uit. Het makkelijkste is deze procedure via je laptop of PC te doorlopen. Je mobiele telefoon heb je namelijk straks nodig om de beveiligingsprocedure te doorlopen.

Stap 1: Inschrijving
Je schrijft jezelf in via het onderstaande formulier en ontvangt vervolgens 3 maal een mailbericht vanuit EviCare. Dit maakt het overzichtelijk voor je. Iedere mail bevat een nieuwe stap in de aanmeldingsprocedure.

Stap 2: Het eerste mailbericht
Het eerste bericht is een welkomsbericht met extra uitleg, hierin staat ook een link naar de handleiding en een handige korte instructievideo over hoe je de 2 staps beveiliging kunt installeren. Dat is belangrijk, want dat heb je straks nodig om in te loggen in EviCare. Bekijk de instructievideo (bevat zowel gesproken als geschreven tekst) of lees de handleiding, dan zie je hoe makkelijk je aanmelding verder gaat. Let op: deze mail kan nog wel eens in je spamfilter terecht komen.

Stap 3: Het tweede en derde mailbericht
Het tweede bericht en derde bericht is herkenbaar aan het logo van EviCare bovenaan. De eerste van deze mails bevat een link naar het aanmaken van je profiel (account), waar je je gegevens in gaat voeren. Je klikt nu op de knop 'account aanmaken', vult alle velden in en verstuurt het formulier.
Als dit is gelukt krijg je de laatste mail met de bevestiging van je account. Nu kun je voor het eerste gaan inloggen in EviCare. 

Stap 4: Inloggen
Je klikt op inloggen en vult hier jouw gebruikersnaam en wachtwoord in. Klik je vervolgens op inloggen dan krijgt je een QR-code te zien, zoals ook in het instructiefilmpje uit de eerste mail te zien was.

Stap 5: De beveiliging (Authy) activeren
Authy is in combinatie met jouw wachtwoord de sleutel op op een veilige manier EviCare binnen te komen. Daarmee open je straks EviCare. Dit installeer je dus eerst op je mobiel of Laptop. De uitleg hiervoor staat op de pagina en in je e-mail. 

Stap 6: Inloggen
Als je Authy hebt geinstalleerd, kun je de code (je de sleutel) invullen en inloggen in EviCare. 

Stap 7: Bevestig je e-mailadres
Om te controleren dat inderdaad jij degene bent die voor het eerst in dit account heeft ingelogd, ontvang je nogmaals een mail met een code. Deze code vul je in bij de pop-up. Je bent nu ingelogd en EviCare weet nu zeker dat jij degene bent die dit account gaat gebruiken. Je krijgt al een eerste kijkje in een beperkt deel van EviCare.

Stap 8: Even wachten op goedkeuring van je beroepsorganisatie
Iedere beroepsorganisatie dient te verifiëren dat de gebruiker bij hen hoort. Dit i.v.m. het gereduceerde tarief voor deelnemende beroepsorganisaties en met de rapportages die er ook op het niveau van een beroepsorganisatie zijn. Toch kun je alvast beginnen. Overal in EviCare staan hulpvideo's. Begin eens met het bekijken van de hulpvideo's onder het vraagteken op de home pagina. Eventueel kun je vervolgens alvast links in het menu je profiel invullen.

Stap 9: De eerste betaling
Na goedkeuring van de beroepsorganisatie ontvang je in je mailbox een laatste mail met de bevestiging dat alles op orde is. Nu dien je je aanmelding definitief te bevestigen. Dit doe je door de aansluitkosten en de eerste maand lidmaatschap te betalen. 

Stap 10: Je kunt EviCare gaan gebruiken
Je bent helemaal klaar. Als je opnieuw inlogt, of even de pagina ververst, dan zie je dat de complete versie van EviCare nu beschikbaar voor je is. Je kunt aan de slag. Veel succes

 

EviCare aanvraagformulier

EviCare is werkbaar voor iedereen

Met gratis trainingen en video's voor wie extra ondersteuning nodig heeft!
© 2024 Evicare / Software4Care Privacy statement Algemene voorwaarden Ontwikkeld door Infused
phoneenvelope