EviCare Logo

Geen lid van een samenwerkingspartner? Ontvang 25% introductiekorting op het basispakket!

Trainingen

Als zorgverlener of therapeut besteed je vaak liever tijd aan je cliënt dan aan administratieve handelingen. Wij begrijpen dit als geen ander en bieden jou dan ook graag onze hulp!

Trainingen
Naast de vele instructievideo's in EviCare en de handleiding bieden wij ook gratis trainingen aan, zodat je binnen een paar uur helemaal wegwijs bent in EviCare! In deze training leren we je optimaal gebruik te maken van het programma EviCare en hoe je je eigen rapportages kunt maken, zodat je Practice based Evidence kunt werken. Het kost je wellicht wat tijd, maar je zult merken dat het je ook veel tijd gaat besparen. Wij bieden deze training gratis aan, bij het in gebruik nemen van EviCare. Je bent van harte welkom! Je kunt je hieronder inschrijven voor een training.

I.v.m. het coronavirus bieden wij de aankomende trainingen digitaal aan. Je kunt alleen deelnemen aan een van de trainingen als je jezelf hebt aangemeld voor EviCare. Dat kan via deze pagina

 

Informatiebijeenkomsten
Wij kunnen ons voorstellen dat je het fijn vindt om EviCare eerst eens te bekijken en er uitleg over te krijgen, voordat je het aanschaft. Daarom organisaeren we op verschillende momenten gratis informatiebijeenkomsten. Ook hiervoor kun je je hieronder inschrijven.

Schrijf je hieronder gratis in voor onze activiteiten!Jaarlijks Maandelijks Wekelijks Dagelijks List
april 2021
mei 2021
juni 2021
Geen evenementen gevonden!
© 2021 Evicare Privacy statement Algemene voorwaarden Ontwikkeld door Infused
phoneenvelope