EviCare Logo

Trainingen

Als zorgverlener of therapeut besteed je vaak liever tijd aan je cliënt dan aan administratieve handelingen. Wij begrijpen dit als geen ander en bieden jou dan ook graag onze hulp!

Trainingen
Naast de vele instructievideo's in EviCare en de handleiding bieden wij ook gratis trainingen aan, zodat je binnen een paar uur helemaal wegwijs bent in EviCare! In deze training leren we je optimaal gebruik te maken van het programma EviCare en hoe je je eigen rapportages kunt maken, zodat je Practice based Evidence kunt werken. Het kost je wellicht wat tijd, maar je zult merken dat het je ook veel tijd gaat besparen. Wij bieden deze training gratis aan, bij het in gebruik nemen van EviCare. Je bent van harte welkom! Je kunt je hieronder inschrijven voor een training.

Informatiebijeenkomsten
Wij kunnen ons voorstellen dat je het fijn vindt om EviCare eerst eens te bekijken en er uitleg over te krijgen, voordat je het aanschaft. Daarom organisaeren we op verschillende momenten gratis informatiebijeenkomsten. Ook hiervoor kun je je hieronder inschrijven.

Schrijf je hieronder gratis in voor onze activiteiten!

Jaarlijks Maandelijks Wekelijks Dagelijks List
maart 2020

Informatiebijeenkomst

InformatiebijeenkomstJe praktijk professionaliseren is een hele stap. Wij kunnen ons ...
17 mrt
14:00 - 16:00
Care For Women Hoofdkantoor
Geen evenementen gevonden!
© 2020 Evicare Privacy statement Algemene voorwaarden Ontwikkeld door Infused
phoneenvelope