EviCare Logo

Trainingen

Als zorgverlener of therapeut besteed je vaak liever tijd aan je cliënt dan aan administratieve handelingen. Wij begrijpen dit als geen ander en bieden jou dan ook graag onze hulp!

Trainingen
Naast de vele instructievideo's in EviCare en de handleiding bieden wij ook gratis trainingen aan, zodat je binnen een paar uur helemaal wegwijs bent in EviCare! In deze training leren we je optimaal gebruik te maken van het programma EviCare en hoe je je eigen rapportages kunt maken, zodat je Practice based Evidence kunt werken. Het kost je wellicht wat tijd, maar je zult merken dat het je ook veel tijd gaat besparen. Wij bieden deze training gratis aan, bij het in gebruik nemen van EviCare. Je bent van harte welkom! Je kunt je hieronder inschrijven voor een training.

Informatiebijeenkomsten
Wij kunnen ons voorstellen dat je het fijn vindt om EviCare eerst eens te bekijken en er uitleg over te krijgen, voordat je het aanschaft. Daarom organisaeren we op verschillende momenten gratis informatiebijeenkomsten. Ook hiervoor kun je je hieronder inschrijven.

Schrijf je hieronder gratis in voor onze activiteiten!

In verband met het coronavirus en de maatregelen hiervoor, hebben wij  alle bijeenomsten en trainingen tot juni bij ons op locatie geannuleerd. Wij zijn momenteel druk bezig met het vinden van een passende mogelijkheid om de trainingen ook digitaal te faciliteren. Zodra wij hier meer over weten, vermelden wij dat op onze website.

Naar verwachting gaan de bijeenkomsten die nu op deze pagina staan wel door. Hier kun je jezelf gerust voor aanmelden. Mochten deze bijeenkomsten toch niet doorgaan, stellen wij u hiervan op de hoogte. 
Jaarlijks Maandelijks Wekelijks Dagelijks List
juni 2020
Geen evenementen gevonden!
© 2020 Evicare Privacy statement Algemene voorwaarden Ontwikkeld door Infused
phoneenvelope