EviCare Logo

Ontdek de toekomst van complementaire zorg op de Internationaal Therapeut beurs!

Practice Based Evidence werken: Is dit de toekomst voor jou als therapeut? En zo ja, is het een kans of een bedreiging voor jouw praktijk? Wij begrijpen dat je vragen hebt en wij zijn hier om ze te beantwoorden. Op de Internationaal Therapeut Beurs nemen we je mee op een reis naar de toekomst van de zorg, speciaal voor therapeuten zoals jij.

Waarom practice based evidence werken?

Als je je afvraagt waarom Practice Based Evidence werken zo belangrijk is, dan ben je niet alleen. Patiëntenorganisaties en zorgverzekeraars benadrukken steeds meer het belang van het aantonen van de effectiviteit van onze zorg. In een wereld waar duizenden therapeuten beschikbaar zijn, is het voor patiënten essentieel om de juiste keuze te kunnen maken.

Maar maak je geen zorgen, Practice Based Evidence is niet nieuw voor complementaire therapeuten. Het is een kans om jouw waarde in de gezondheidszorg te benadrukken. Het kan zelfs helpen om te voldoen aan de veranderende eisen van zorgverzekeraars en het groeiende besef dat onbewezen effectieve zorg uit het basispakket zal verdwijnen.

De zorg verandert - wat betekent dit voor jou?

De zorgsector ondergaat ingrijpende veranderingen. De kosten stijgen en zorgverzekeraars passen hun tarieven aan. Wachtlijsten worden langer en de reguliere zorg staat onder druk. Ondanks dit alles wordt complementaire zorg nog niet optimaal benut. Dit is een gemiste kans, want er zijn veel goed opgeleide therapeuten die bij tal van aandoeningen van grote waarde kunnen zijn.

Inspirerende Sprekers op de Beurs

Op de Internationaal Therapeut Beurs kun je inspirerende sprekers ontmoeten die jou meer zullen vertellen over Practice Based Evidence werken en hoe het jouw praktijk kan versterken:

- Directeur Care for Women, Catherine van Heest,  deelt haar verhaal over hoe ze Practice Based Evidence werken heeft ingezet om haar positie in de Nederlandse Gezondheidszorg te versterken. Ze zal ook bespreken hoe specialisten in haar team samenwerkingsverbanden met andere zorgverleners hebben opgebouwd, zoals artsen.

- Dr. Prem Heera, arts en vertegenwoordiger van meer dan 650 huisartsenpraktijken via IVPG & huisartsenservice, zal uitleggen waarom artsen graag samenwerken met therapeuten die Practice Based Evidence werken.

- Catherine zal ook delen hoe Practice Based Evidence werken het vertrouwen van hun cliënten in hun zorg heeft vergroot bij Care for Woman. Met een klanttevredenheidsscore van boven de 9 en een effectiviteitspercentage van meer dan 90% op hormonale klachten, heeft zij kunnen bewijzen dat haar zorg effectief is en daarmee toegang gekregen tot de Nederlandse Gezondheidszorg. Bezoek de beurs en luister naar haar verhaal en ontvang tips over hoe jij hetzelfde kunt bereiken.

Tijden

  • Lepenzaal: zaterdag 18 november van 15:00 tot 15:50 uur
  • Lindenzaal: zondag 19 november van 16:00 tot 16:50 uur.

Kom en ontdek de toekomst van de complementaire zorg met ons!

Wij nodigen jou uit om met ons mee te gaan op deze reis. Ontdek hoe Practice Based Evidence werken jouw praktijk kan versterken en jouw cliënten het vertrouwen kan geven dat ze verdienen.

Dit is jouw kans om te leren, te groeien en te bloeien in een steeds veranderende zorgomgeving. We verwachten je met open armen op onze stand nummer 270. Zorg ervoor dat je ons niet mist!

Tot binnenkort op de beurs!

Het Team van EviCare

Online enquête

Polling Form (#4)

Categorieën

© 2024 Evicare / Software4Care Privacy statement Algemene voorwaarden Ontwikkeld door Infused
phoneenvelope