EviCare Logo

Samenwerking met de Massage- Complementair vakbeurs

EviCare gaat samenwerken met de massage- complementair vakbeurs. Op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart geeft EviCare dan ook tijdens deze vakbeurs lezingen. Deze lezing gaat over Practice based Evidence werken en wat dit kan betekenen voor jou als therapeut. 

Je kunt de lezing gratis bezoeken, het is dan wel belangrijk om je eerst even aan te melden:

Vrijdag 13 maart
12.40 - 13.30 uur

Meld je hier gratis aan

Zaterdag 14 maart
12.40 - 13.30 uur

Meld je hier gratis aan

Samenwerking Sooner en EviCare
De Massage- en Complementaire vakbeurs zal de komende jaren een nieuwe koers gaan varen. Van vakbeurs naar een platform én ontmoetingsplek voor de complementair werkende zorgprofessional, (behandelaren, therapeuten en coaches) die elkaar met verschillende behandelingsvormen kunnen treffen. Kennis halen en delen en ideeën opdoen voor hun eigen beroepsontwikkeling moet hierbij het centrale thema gaan worden.

Sooner, de organisator van de vakbeurs, wil zich steeds meer gaan richten op de kwaliteit van het werk van de zorgprofessional. Met de introductie van EviCare in maart 2020, het nieuwe elektronische praktijkdossier voor de complementaire zorg, gaat Sooner samen met EviCare de komende jaren inhoud geven aan dit thema.

Heb je nog vragen, bezoek onze stand
Heb je nog vragen? Of wil je graag EviCare bekijken? Kom dan langs de EviCare stand. Hier staan wij voor je klaar om je vragen te beantwoorden en kunnen wij je het programma laten zien. Je vind ons in hal 2 stand 46.

Online enquête

Polling Form (#4)

Categorieën

© 2023 Evicare Privacy statement Algemene voorwaarden Ontwikkeld door Infused
phoneenvelope