EviCare Logo

Het kindje is geboren

Eindelijk! Eindelijk is het kindje EviCare geboren. Bijna 1,5 jaar hebben we er, samen met mijn vijf collega’s van de andere beroepsorganisaties aan gewerkt. En nu, nu is het er!  In Corona tijd. Geen feestje, geen champagne, het kan allemaal niet. Maar wel veel blijdschap en opluchting. Het is ons gelukt! Waar velen om ons heen van te voren zeiden dat dit ons nooit zou gaan lukken, is het ons wel degelijk gelukt! Waarom? Gewoon omdat we er alle zes in geloven!

Ik heb mijn collega’s een mailtje gestuurd. Een mailtje van dank. Dank voor de prachtige tijd waarin we elkaar zo goed hebben weten te vertrouwen. Dat we in staat waren elkaar voldoende ruimte te geven, waardoor we uiteindelijk dit programma naar eenieders wens hebben kunnen inrichten.
Zo moet samenwerking eruit zien. Wat een mooi gevoel!

Nu wordt het pas echt spannend. Zijn er meer zorgverleners zoals wij? Die ervoor  kiezen inzage te verkrijgen in de effectiviteit van hun behandeling. Willen leren van de resultaten omdat ze, net als wij, graag de kwaliteit van hun eigen zorg willen verbeteren. We denken van wel, anders waren we er niet aan begonnen. Maar toch is het spannend. Wat gaat er nu gebeuren? Levert het hen voldoende voordeel op in administratieve tijd en gemak, om enthousiast te worden? Om samen met ons de effectiviteit van onze goede zorg aan te tonen?

De tijd zal het leren. Dus ik wacht het vol vertrouwen af, ik geef het de tijd en zal geduldig zijn.

Online enquête

Categorieën

Archief

© 2021 Evicare Privacy statement Algemene voorwaarden Ontwikkeld door Infused
phoneenvelope